Hur man tar bort avgaserna från en Mustang GT

Motorn i en Ford Mustang GT skapar avgaser från förbränningsmotorer processen. Dessa gaser går genom avgassystemet och utträde ur avgasröret. Avgassystemet kan vara begränsande på dessa bilar, och ett sätt att öka hästkrafter och vinst prestanda är att ta bort avgaserna från bilen och sedan installera ett nytt system. Detta kan göras på ett par timmar. Men först måste du ta bort det gamla avgassystemet. Saker du behöver
Jack
Jack står
24-tums brytjärnet
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Park Mustang på ett plant underlag. Lyft bilen med domkraften så att hela bilen stöds av pallbockar och det finns tillräckligt med utrymme för dig att arbeta fritt under bilen.
2

krypa under den bakre delen av Mustang från ljuddämparen . Skruva loss ljuddämparen från den bakre delen av avgassystemet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra ljuddämparen bort av avgassystem hängare med ett spett och sedan ta bort ljuddämparen och tillhörande avgas slang bort från bilen.
3

Sätt ett par pallbockar under den mellersta delen av avgaserna. Ta bort galgar på avgasröret med spett. Skruva loss avgasröret från den främre delen av avgassystemet med 3/8-tums Ratchet och uttag, och sedan långsamt sänka avgaser ur bilen.
4

Unbolt främre delen av avgassystemet från avgasgrenrör använder 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Koppla Lambdasonderna från avgasröret med händerna. Ta de resterande avgas galgar med spett eller 3/8-tums Ratchet och uttag, och sedan ta bort den återstående delen av avgaserna från undersidan av Mustang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88918.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.