Chevy HHR Exhaust Tips

avgassystem tips fäster vid slutet av Chevy HHR s avgasröret. Även om de inte påverkar fordonets prestanda, lägger tipsen en sportig look. För att hitta tips som fungerar med din modell HHR, mäta diametern på avgasröret på det bredaste stället. Inloppet diameter slutrör du väljer ska kunna passa denna diameter. Material

avgassystem tips är oftast gjorda av stål, men kan målgång på tips varierar. Den mest populära tips är polerat rostfritt stål. Tillverkarna av dessa tips hävdar att polerat rostfritt stål håller längre än någon annan typ av slutrör. En annan typ av finish är trippel förkromning. Dessa tips har en spegelblank yta. Slutligen är vissa tillverkare börjar göra svart krom tips. Exempel på rostfria tips för HHR inkluderar modellerna 35134 från Magnaflow och 20109 från borla. Farthållare gör en serie av förkromad tips och svarta spetsar.
Storlek

Avgasröret diameter HHR bestämmer inlopp storlek slutrör. Däremot kan längden och yttre håldiameter varierar beroende på din smak. Borrningen diameter och längd inte påverkar prestanda, så att du kan välja en som ser bäst för HHR. Större bore tips kommer att ge HHR utseendet på en bred diameter anpassad avgassystemet. Längden av spetsen bör vara tillräckligt lång så att den är synlig från utsidan av fordonet.
Outlet stil

Avgassystem tips kan har olika stil utlopp borrningar. Rundade och rektangulära är ett vanligt val som erbjuds av tillverkarna av dessa tips. Andra alternativ är enkla och dubbla hålet tips. En dubbel borrning spets har två utlopp men kan binda till en enda utlopp avgasröret. De dubbelhålförsedd tips kommer att ge HHR utseendet på en dubbel pipa, hög prestanda avgassystem. Företag som gör dessa tips inkluderar Magnaflow, borla, Pacesetter, MBRP, och Gibson.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88838.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.