Cadillac CTS Exhaust Tips

The Cadillac CTS, infördes 2002 som en sportsedan, men nu även tillgänglig som en coupé eller vagn, erbjuder hästkrafter allt från 181 till 2.6L V6-modellen till över 400 för 6.0L och större V8 motorer. Cadillac CTS prestanda inte enbart bestäms av motorn. Överföringen, fjädring och avgassystem allt att avgöra körbarhet och prestanda CTS. Cadillac CTS styling noteras för de dubbla avgasrören i den bakre delen av fordonet. Rostfritt stål eller krom

rostfritt stål och krom avgassystem tips verkar väldigt lika när de installeras på Cadillac CTS, skiljer sig resultatet för varje metall. På grund av den korrosiva och gropfrätningsbeständigheten av rostfritt stål, avgassystem tips gjorda av denna metall kräver mindre underhåll för att behålla sin glans. Rostfritt stål är generellt dyrare, men kommer att pågå upp till fem gånger längre än krom.
Grooves Bumper Avgassystem

Vid inköp och installation av avgassystem tips för Cadillac CTS, bör du avgöra om dina CTS har spår i den bakre stötfångaren för att tillåta avgaserna portning, och om du tänker montera avgassystem tips i spåren. Beroende på fordonstyp, årsmodell, och avgassystemet på ditt fordon, kan du behöva böja eller på annat sätt ändra avgasröret så att avgaserna tips att passa ordentligt. Du kan också behöva köpa avgassystem tips med en böj för att passa profilen av spåren.
Avgassystem spetsformer

Cadillac avgassystem tips finns som en eftermarknaden produkt i en mängd olika former och stilar. Om du tänker installera dubbla spetsar (ett enda inlopp och två avgasutloppen per rör), se till att du har tillräckligt med utrymme för installation. Spetsformer finns är oval, rektangel, fyrkant, rund, triangel, fasad och facklas. Slutrör försäljningsställen finns i vinklade kapningar, slash nedskärningar och raka snitt. Varje snitt kan också ha valsade tips där metallen rullas in i spetsen för att tillhandahålla en smoothe kant. Om du väljer en dubbel spetsvägg avgaser, kanske du vill undersöka huruvida det kommer att förändra ljudbilden av CTS 'avgassystemet före makeing ditt köp.
Ljudkontroll

Fasade tips, utsvängda tips, några dubbla väggar tips och avgassystem tips som har en mindre rörinloppet än utloppet kan förstärka ljudet närvaron av avgassystemet. Genljöd avgassystem tips finns för att minska ljudet profilen. Resonans tips är fodrade med glasfiber eller andra ljuddämpande produkter. Tips utan ljuddämpning kallas icke-resonans tips.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88469.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.