Nerf Bar Monteringsanvisningen

En Nerf bar är ett stålrör som är monterad på ramen på sidan av ett fordon, såsom en pickup eller SUV, som skyddar den sida av fordonet från terränggående effekter samt ger ett steg för att klättra in i bilen. Den Nerf bar ansluts till fordonets ram på två ställen och är böjd att avvärja grenar, stenar och andra faror trail. Nerf Bars kan installeras i en till två timmar med standard fordonsindustrin verktyg. Saker du behöver
Måttband
Körnare
Hammer
5/16-tums borr
Borrmaskin
3/8-tums självgängande skruvar
Socket ställa
Ratchet skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Hold The Nerf bar, med hjälp av en vän, upp till fordonets rambalk vid sin sida. Placera nerf bar så att det finns minst en halv tum utrymmet mellan toppen av stapeln och fordonets rocker panel. Flytta baren som behövs så det är rakt och jämnt. Gör märken på fordonets ram genom nerf bar monteringshålen med en tuschpenna. Sänk nerf bar till marken.
2

Kontrollera området direkt bakom varumärkena på rambalk att se till att det inte finns några hängslen, bränsleledningar eller andra komponenter som kan skadas när du borrar ett hål genom ramen.
3

Håll en körnare till en av penna märken och slå den med en hammare för att göra en liten fördjupning i ramen och göra borra ett hål lättare. Upprepa detta steg för alla märken.
4

Sätt ett 5/16-tums borr i en borrmaskin. Borra helt genom ramen, med hjälp av de fördjupningar som gjorts i steg 3 som en guide.
5

Höj nerf bar på plats igen med hjälp av en medhjälpare. Thread 3/8-tums självgängande skruvar genom hålen i flänsarna på stången och i de borrade hålen i steg 4. Dra åt skruvarna med en hylsa och spärrskaft i medurs riktning.
6

Upprepa ovanstående steg för att installera nerf bar på andra sidan av fordonet. Använd ett måttband, om nödvändigt, för att säkerställa att du monterar ribban i samma läge på ramen som den motsatta sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88480.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.