Hur använder jag en dragkrok på en 1996 Chevy Lumina?

Många tillverkare erbjuder bogsera selar som kan enkelt fästas på en specifik modell av fordon. Även om det inte finns en specifik dragkrok fastsättning avsedd för 1996 Chevy Lumina, är det lätt att installera en Universal justerbar dragstång. Detta kan vara mycket användbart för ägare som vill bogsera bilen bakom en husbil för transport till sin destination eller behöver säkert bogsera bilen en kort sträcka för reparationer. Saker du behöver
Justerbar dragkrok
Drill
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

mäta den maximala och minsta bredd på de justerbara armarna på dragkroken. Du kan behöva lossa justeringsbultarna något med en skiftnyckel för att tillåta armarna att röra sig fritt. De monteringsplatser måste vara inom dessa mätningar på fordonet.
2

Ta bort fästena från slutet av dragkroken genom att ta ut låstapparna. Placera fästena på sina avsedda platser på bilens ram under den främre stötfångaren. De fästpunkterna måste vara centrerad på fordonet och på samma avstånd från varandra för att stödja bilens vikt.
3

Markera mitten av varje hål i fästet på bilens ram med en penna. Dessa kommer att vara din borrplatser för fästbultarna.
4

Borra ett hål på varje markerad plats på ramen. Använd en borr för att skära metall.
5

Placera fästena mot ramen och använd skiftnyckel för att skruva varje monteringsbulten på plats, säkra fästena mot ramen. Se till att varje bult är tät och håller fästena ordentligt.
6

Anslut dragstången till konsolerna och sätt låspinnarna. För att ta bort dragkroken senare, helt enkelt ta bort stiften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89447.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.