Hur man installerar OS A /T Rock Slider

The Olympic A /T Rock Slider stötfångaren skyddar strålkastarna, motorrummet och vinsch 1987-2006 Jeep Wranglers från rock skador. Designad för fordon som ändrats för allvarliga off-road och stenblock klättring användning, är de olympiska A /T tillverkas från en 1 1/2-tums diameter .120 tum tjock stålrör och innefattar ett höghus span för att lägga till ytterligare skärmning till grillen och huven. Monteringsflikar för extraljus och ett urval av svart pulverlackerad finish är tillgängliga. Installation av A /T Slider är bolt-on och kräver ingen borrning. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
Visa fler instruktioner
1

Lossa de övre skruvarna som håller den ursprungliga jeep stötfångaren. Skruva loss alla bultar under fordonet som håller stötfångaren. Om en vinsch är installerat och använder stötfångarens skruvar för montering, stödja vinsch eller ha en assistent hålla den på plats.
2

Skjut den ursprungliga stötfångaren framåt och ta bort den från bilen.

Billiga 3

Håll olympiska A /T Slider stötfångare fram till fordonets front och skjut den på plats. Rikta in skruvhålen på den nya stötfångaren med den ursprungliga stötfångaren monteringshålen på ramen.
4

in skruvarna i de övre hålen stötfångare bult första och dra åt. Sätt i bultarna i bulthålen under fordonet och dra åt.
5

Skruva åt de övre skruvarna helt, dra sedan åt skruvarna på undersidan av bilen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89694.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.