Hur Wire en Trailer & sidoljus

Kabeldragning en trailer ger 12-volts el för sina belysningssystem. Denna ström levereras från dragfordonet till släpfordonet via en 4-polig kontakt på trailern tunga. Alla vagnar måste ha ett minsta belysning av signalen, positionsljus och bromsljus för att dras på allmän väg. Dessa lampor ger andra förare med viktig information om dess storlek, potential att vända och bromsa. Testa din släpets lampor för korrekt funktion före varje resa är en klok idé. Saker du behöver
4-polig släpvagnskablage kit
Sand papper
Själv Drill
skruv
Scotch lås kontakter
eltejp
Buntband

Visa fler instruktioner
1

Fäst 4-poliga kontakten till släpet tunga med ett buntband. Lämna tillräckligt långa för att nå bilens elektriska anslutningen.
2

Sand en 1-tums fyrkant område på trailern tunga för jordanslutning. Fäst den vita kabeln till denna plats med en självgängande skruv och borra.
3

Kör den bruna kabeln ner ena sidan av trailern till den första markör ljus. Anslut den bruna tråden till positionsljus makt tråd med en scotch låsanslutning. Dessa fungerar genom att placera en tråd i varje spår och stänga spärren. Fortsätt att köra den bruna kabeln runt släpet och koppla den till varje markör ljus med samma process.
4

Kör gula sladden ner vänster sida av vagnen till vänster bakljus. Anslut denna kabel till ström-ledningar för bakljus med en scotch låsanslutning.
5

Kör gröna kabeln längs den högra sidan av släpvagnen till höger bakljus. Anslut denna kabel till ström-ledningar för bakljus med en scotch låsanslutning.
6

Wrap alla anslutningar ordentligt i eltejp. Fäst de lösa trådarna i ramen av trailern med buntband.
7

Anslut släpets 4-polig sele till en pålitlig bogsera fordon och testa att släpets lampor svara korrekt till fordonets kommandon.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89583.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.