Typer av dornböjning för avgasrör

Fordonets prestanda förbättras när avgaserna böjs med hjälp av dornen systemet. Avgasröret och alla kurvor områden förblir samma diameter, maximera mängden avgaser släpps under fordonets drift. Det finns två typer av dorn avgaser böjning. Processuella Kostnaden ökar baserat på den erforderliga mängden av precision. Identifiering

Dornen bockningssystem innebär införandet av ett verktyg som kallas en dorn i avgasröret vid böjningen tangent. Dornen hålls på plats av dornen staven. Avgasröret upphettas för att skapa en böj. Dornen avlägsnas efter det röret har svalnat något. Dorn verktyg är tillgängliga i olika diametrar. Dornen systemet är ett av två böjande system som används för avgasrör.
MIG-svetsning

mekanik erbjuder metall inert gas svetsning som en metod för dorn avgaser böjning. Under processen, är ståltråd matas genom den upphettade kontaktspetsen av en MIG-pistol. Den MIG-pistol driver ut helium eller koldioxid för att skydda det smälta stålet från föroreningar i miljön under svetsningsprocessen. MIG-svetsning är automatisk eller halvautomatisk.
TIG-svetsning

TIG-svetsning är den andra spindeln avgaser bockning metod. En volfram spets elektroden smälter ytmetall. Argon gas avges för att skydda svetsen ytan från miljögifter. TIG-svetsning producerar en exakt svets på en majoritet av metallytor. Kunderna debiteras extra för TIG-svetsning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88846.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.