Hur man installerar ett Extrudering Vinyl Wrap

Vinyl Wrap profiler används ofta som det primära mediet för att applicera en reklam eller anpassa grafik på fordon eller glas. Vinyl värmeverksamhet egenskaper gör det till ett perfekt material för vidhäftning på ett glas eller metall yta. Flera varianter av vinyl wrap finns att välja mellan utifrån dina behov. Installera vinyl wrap är relativt enkelt och kräver endast ett fåtal vanliga verktyg för att slutföra. Installera vinyl wrap själv kommer att spara pengar och tar bara några timmars tid. Saker du behöver
Icke-lotion tvättmedel
Vatten
Icke-slipande svamp
Vinyl lösningsmedel renare
luddfri trasa
3M primer
Liten måla Heat pensel
bevis bomullsvantar
Hand fackla
Sugskrapa
Visa Fler Instruktioner
en

noga förbereda ytan genom att tvätta den med en lösning av icke-lotion rengöringsmedel och vatten, med användning av en icke-slipande svamp. Skölj med vatten och torka med en luddfri trasa.
2

Låt ytan torka helt, gärna i temperaturkontrollerad miljö natten --- ett garage, till exempel.
Sida 3

Bring yttemperaturen hos fordonet eller glas upp till minst 60 grader Fahrenheit genom att höja temperaturen i rummet där du kan installera vinyl eller väntar på en varm, solig dag.

4

Identifiera områden där vinyl wrap kunde lyfta en gång vidhäftade, såsom konkava och konvexa områden. Applicera ett tunt lager av 3M grundfärg med en pensel runt kanterna på dessa områden och låt det torka i fem minuter.
5

Peel bort den skyddande remsa från baksidan av vinyl och placera den på den förberedda ytan. Ungefär släta ut rynkor genom att köra handflatan från mitten av vinyl ut till kanterna, arbeta dig runt hela stycket.
6

Utrusta ett par värmebeständiga bomullsvantar. Slå på brännaren och värme ytan av vinyl till ungefär 180 grader Fahrenheit genom svepning lågan över ytan noggrant. Hålla lågan i ständig rörelse under applicering av värme för att undvika blåsbildning vinylen.
7

Ta bort rynkor och luftbubblor med genom att köra en gummiskrapa över problemområden med medium till hårt tryck vid en skarp vinkel i en svepande rörelse från mitten till kanten av vinyl.
8

Re-värme områden med rynkor och luftbubblor, och kör skrapan över dem om du har problem med att platta ut dem.

9

Värm vinyl till ungefär 200 grader Fahrenheit när alla rynkor och bubblor har tagits bort. Åstadkomma detta genom att flytta brännaren ungefär 1 tum var två till tre sekunder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89683.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.