Hur man installerar Klistermärken College Fönster

Bilister kan visa skolans stolthet genom att installera ett klistermärke college fönster i sin bakrutan . De flesta klistermärken kännetecknas av sin enkelhet : skolans namn i enkla tryckbokstäver i skolans färger . Lägga till ett fönster klistermärke till bilen visar ditt stöd för din nuvarande högskola eller din alma mater . Saker du behöver
Fönsterputs
Handduk
Måttband
Eltejp
Säkerhetsnål
Visa fler instruktioner
1

Rengör din bakrutan med fönsterputs och en handduk . Detta säkerställer att inga dammpartiklar visas under din college fönstret klistermärke och dekalen är väl fäst på glaset .
2

Etablera en korrekt placering av etiketten . Mät bredden på glaset och subtrahera bredden på klistermärket från detta belopp. Dividera med två för att fastställa de vänstra och högra gränserna för college fönstret klistermärke . Bocka av dessa parametrar med eltejp .
3

Applicera din klistermärke långsamt . Gnid fingret försiktigt över det som den följer ditt fönster . Detta säkerställer att bubblor inte bildas som vidhäftningen processen äger rum. Använd en säkerhetsnål att spränga alla bubblor som kan bildas under processen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89702.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.