Idéer för Automotive Pinstriping

Du kan ge din bil en egen look med fordonsindustrin pinstriping. Streck, som är de dekorativa linjer som ofta tillämpas på ett fordons sidor, datum så långt tillbaka som när folk fick runt i häst och vagn, enligt Rod och Custom Magazine. Förutom sidorna, är pinstripes tillämpas på huvar och uppresningar av fordon. Pinstripes tillämpas på fordon som använder tre metoder: mekanisk, stencil och frihand. Initialer och namn

Ingenting personifierar ett fordon mer än att sätta ditt namn eller initialer på den. Som en bil pinstriping idé, skapa ditt namn eller initialer att gå på varje sida av bilen. Placera namn eller initialer på förarens eller passagerares sidodörrar. Den pinstriping bör flöda fritt in namnet eller initiala designen utan att bryta raderna. Namn och initial fordonsindustrin pinstriping kan appliceras fria händer av en skicklig konstnär eller med stencil tejp.

Rep och motiv kedja kan användas för bil-pinstripes
Linorna eller kedjorna, skapa en unik och personlig funktion för din bil. Skapa repet och design kedjan på en bil grafik butik. När pinstriping mönster är klara, tillämpa dem på vardera sidan av fordonet. Använd färger som kompletterar bilens lack. Du kan välja en vit, svart eller brunt rep design. De ringar kan vara silver eller guld.
Djur

Djur kan användas som pinstripes. Plocka djur som har långa organ, t.ex. ormar eller valar. Du kan också använda kroppsdelar av ett djur för att skapa fordonsindustrin pinstriping, såsom svansar av ödlor, lejon, tigrar och apor, eller halsen på en giraff. Använda djur som pinstripes kan passa bättre på terränggående fordon, såsom lastbilar och sport-utility fordon, än personbilar.
Natural Elements

Du kan rita inspiration från din omgivning för era pinstriping idéer. Saker som förekommer i naturen, såsom blixtnedslag, eld och vatten, kan användas som fordonsbränsle pinstriping. Applicera en blixt ned båda sidor av bilen för en sportig utseende fordonsindustrin kritstreck. Du kan också använda en flamma som en bil kritstreck. Applicera en linje av kraschar havsvågor ned båda sidor av bilen som pinstriping.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89590.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.