Hur fixar lackskador Från en bensin Spill på en motorcykel Tank

Medan fastställande bubblande färg från en bensin spill är ett relativt enkelt projekt, bör det ske med viss försiktighet. Du kommer att behöva slipa delar av tanken, vilket orsakar värme och friktion som kan starta en brand. Om möjligt, ta bort tanken från din motorcykel eller har det bort efter tömning av tanken att minska risken för att skada någon medan reparera det. Saker du behöver
Paint flytande
Dish eller bil tvål
Sand papper eller slipblock
Visa fler instruktioner
1

Tvätta utsidan av din tank. Använd en tvål som bryter ner olja och gnugga bort så mycket av den bubblande färg som du kan.
2

Använd en slipkloss för att jämna ut kanterna på icke-skalning måla och ta bort eventuellt överskott skadade paint. Börja med 1500 grit för större skräp, sedan flytta till 2000 grit eller finare när jämna ut färgen.
3

Köp måla samma färg som din motorcykel. Detta är relativt enkelt om du har en nyare modell motorcykel med fabrik-standard färg, men för äldre fordon eller personer med speciell färg jobb du kan ha för att få färgen speciellt gjort. Du kan köpa färgen i butik biltillförselen, specialitet airbrushing butiker, eller ibland till och med på stora fält butiker som Walmart.
4

Paint tanken enligt tillverkarens anvisningar för färg du har köpt.

5

Täck den torkade färgen med ett skikt av karnaubavax eller tätningsmedel för att skydda det nya lagret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88571.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.