Hur man installerar Under Car Lights

Underbody ljus kit finns i många olika stilar och färger, och ger ett antal möjligheter för bilen entusiasten att ge sin tur ett rent och modernt utseende. De flesta kit kommer i två olika stilar: neon och LED. LED-lampor, medan inte lika ljus på dagtid som sina neon motsvarigheter, är oftast det bästa alternativet eftersom de är mer hållbara, fungerar bättre i kallt klimat och finns i fler färger. Saker du behöver
LED belysning kit
Skruvdragare
plåtskruv
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Bestäm bästa monteringsplats. De flesta kit kommer med fyra ljus-barer. De två korta ljus-barer är avsedda att monteras vinkelrätt mot bilen nära de främre och bakre stötfångare, och de två längre ljus-barer skall löpa parallellt med bilen på båda sidor. Helst barerna kommer att monteras så att maskorna själva inte kan ses och endast en återspegling av de färgade lamporna på marken syns. Montera ljus-bar med självgängande skruvar och köpa 2

förutsatt monteringsverktyg. Om ytterligare stöd behövs, kan nylon buntband användas. Montera inte ljus-barer i närheten av rörliga delar eller extrema värmekällor, t.ex. element eller avgaser.
3

Kör trådarna från ljus-staplarna till motorrummet. Täck alla exponerade trådar med bil kabelstrumpa och säkra dem till fordonen ram med nylon buntband.
4

Ground lampor till fordon inner fender genom att skrapa bort färgen och fästa lampor marken till fender med en ring terminal och en självgängande skruv.
5

Bestäm hur du vill aktivera belysningen. Om du vill att belysningen tänds när du kör, anslut nätsladden till parkeringsljus kretsen. Om en knapp skall användas, kör ledningarna för övergången från insidan av bilen till motorrummet genom brandväggen använder en fabrik genomföring. Anslut ena sidan av brytaren till fordonets positiva batteripolen, och den andra till den positiva ledningen från ljus-bar ledningsnät. Skydda ljus och fordon genom att placera en 10 amp säkring i linje med strömbrytaren och batteriet. Test för funktion genom att vrida strömbrytaren till läget på och letar efter belysning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87882.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.