Hur du ansluter en Myers Plow ST-90

Om du bor i ett område som blir tung snö och is under vintermånaderna, med en snöplog fäst på framsidan av din bil kan göra livet mycket enklare. Den Myers Företaget gör en linje av spring trip (ST) snöplogar som du kan köpa och installera på din bil. Installation av ST-90 kräver att du Montera ramen av plogen som du fäst den på undersidan av den främre delen av fordonet. Saker du behöver
Chassis smörjmedel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Coat pivot bultarna med smörjmedlet och infoga dem genom genom hålen på vridstången och plogbladet för att säkra de två tillsammans. Använd skiftnyckel för att dra åt muttrarna på bultarna för att hålla dem på plats.
2

Fäst resan fjädrarna till hålen i pivot baren och schaktbladet, och använda ögat bultar och låsmuttrar att säkra dem på plats. Den platta änden av öglebult måste vara i vertikalt läge när du är klar. Smörj kungen bultarna och infoga dem genom hålen i A-Frame och vridstången att fästa de två poster. Fäst dem på plats med låsmuttrar.
3

Infoga 3-1/4-inch bultar genom de återstående hålen i A-Frame, och placera baggar makten mete över bultarna . Fäst kolvens ände av kolven till A-Frame och fäst den på plats med de medföljande muttrarna. Räta slutet av plogen markörer och bifoga dem till A-Frame med medföljande skruvar, klämmor och låsbrickor.
4

Placera A-Frame och pivot stånganordning under fordonet och säkra den till gaffel ramen med gångjärnstapparna och grundbulten som tillhandahölls. Fäst lyftkedjan till lyftarmen, och lämna tillräckligt slack så att det inte släpar i marken när du kör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89684.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.