Information för Underglow Installation

Underglow neonljus öka en bilar personlighet och estetiska värde mot kulissen av stadens nattliv. Satserna säljs i många olika färger och erbjuder en hög grad av kundanpassning. Installationen kräver omfattande ledningsdragning som kan presentera en utmaning, men slutföra installationen själv kommer att spara massor av pengar. Med tålamod och god arbetsmoral du kan rigga en underglow kit inom en dags arbete. Saker du behöver
Bil jack
4x pallbockar
skruvmejsel
Avbitare
Wire tejp
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på plant underlag, jack upp båda ändarna och fäst den med pallbockar. Pop öppna huven och koppla smeten terminalerna.
2

Montera transformatorn på en plan metallyta nära bilens batteri, från rörliga delar, och i ett område där kablarna kommer att vara tillgängliga från undersidan av bil. Addera 3

Identifiera den perfekta platsen för varje rör, helst bort från avgassystemet, bränsleledningar, rörliga delar och områden av extrem värme. Typiskt är ett rör som installeras längs ryggen, främre stötfångare och utanför kanten på sidan av bilen, mellan fram-och bakhjulen.
4

Montera varje neonrör med nylon klämmor som genom att tillämpa en klämma var 12 inches. Dra åt varje klämma med en flat skruvmejsel tills tätt runt neonrör. Inspektera mount arbete, skärpa och justera klämmor vid behov, bör hela längden av rören ligga an mot undersidan av bilen.
5

Klipp bort eventuellt överskott tråd slut på rören innan anslutningar med en avbitare för att undvika tråd slack.
6

Anslut trådarna från de två rören garderoben till transformatorn till de två svarta transformator trådar, trimma kabellängd vid behov. Gör denna anslutning genom att skala en tum av svart isolering från trådarna som leder ut ur rören och transformator, skjut transformatorns kablar genom en klar PVC-rör i kitet och sammanflätning transformatorns kablar med röret trådarna.

7

Isolera ledningarna genom att täcka den exponerade anslutna ledningar med eltejp. Skjut PVC-röret ner över anslutningen för skydd och fäst den på plats med eltejp.
8

Anslut neonrör till varandra genom att ansluta de närmaste trådarna. Gör dessa anslutningar genom att strippa bort en tum av svart isoleringen från varje tråd, klippa kablarna vid behov. Skjut en tråd genom en klar PVC-rör och koppla samman trådarna. Isolera anslutningarna med eltejp och skydda anslutningarna med PVC-röret.
9

Säkra alla anslutna kablar till fordonet med nylon klämmor genom fastspänning av PVC-rör mot undersidan av bilen.

10

Montera omkopplare i en önskad plats i insidan av bilen. Anslut en både röda sladdar ur switch till de som säkringar. Anslut den röda kabeln från en säkring till den röda tråd som löper ut från transformatorn. Anslut den röda kabeln från kvarvarande säkringen till den positiva polen på bilbatteriet. Isolera alla anslutningar med eltejp.
11

Anslut batteriet och tryck på strömbrytaren för att testa rören. Inspektera varje anslutning om rören inte tänds. Sänk bilen till marken när du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89682.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.