Hur man installerar Projection Strålkastare

När man bygger en egen bil eller lastbil, du tar en bil och anpassa den till din smak och stil. En populär customizationalternativet nyligen varit projektion strålkastare. Inte bara kommer de att ge dig bättre synlighet på natten, men de lägger en sportig look till fordonet. Lyckligtvis installera en uppsättning projektion strålkastare är inte otroligt svårt, och det kan göras på kort tid. I det här fallet är projektet fordonet en 2003 GMC Sierra, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Projection strålkastare
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och leta stiften som håller strålkastaren till kärnan stöd. Det finns två stift på varje sida, och de ser ut som en upp och ner "L." Greppa toppen av stiftet och dra ut det ur plastklämman att peka mot fordonets front och sedan dra tappen upp och ut ur plasthållaren.
2

Håll strålkastare i en handen och dra de lätta sockets från strålkastare lökar med den andra handen. Dra strålkastare församling bort från bilen.
3

Twist lökarna ut ur fabriken strålkastare montering med handen, och placera lökarna i projektionen pannlampan genom att vrida dem på plats. Se till att inte vidröra glaset på lampan, annars fettet från dina händer kommer att orsaka att glaset går sönder.
4

Koppla in den nya prognosen strålkastare med händerna och pluggar lager, tryck sedan projektionslinsen i kroppen.
5

Sätt "L" stift i kärnan stöd så att den håller ljuset på plats, och tryck sedan gem i plast hållaren för att låsa strålkastaren i plats.
6

Upprepa steg 1-5 för den andra strålkastare församling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88058.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.