Hur man gör en Bobber Seat

Sätet för en motorcykel kan vara en förlängning av ryttarens personlighet. En bobber sits är en sadel-stil sits som ger cykeln med ett unikt utseende. Göra en bobber plats hemma kräver förmåga att arbeta med metall, svetsning och även grundläggande färdigheter sömnad. Alla fabricera material kan köpas på byggvaruhus och tyget från hantverk butiker. Saker du behöver
bit metall
Krita Photo Cutout skiva eller sticksåg
File
Marker
Borra med 1/8-tums bit
Gummiklubba
Pipe
Fästbultar
Svetsutrustning
Rust-bevis färg
Paintbrush
yogamatta
Lim
Saxar
Läder
Hålslag
Läder spets

Visa fler instruktioner
1

Rita formen på sätet på en bit metall med krita. Den klassiska formen av en bobber säte liknar en häst sadel, som är stor i ryggen och avsmalnar mot den främre i en droppform.
2

Skär ut formen med ett utklipp skiva eller sticksåg . Fila av de grova kanterna på sitsen.
3

Mark borrhål längs kanten av sätet. Space hålen 1 millimeter från kanten av sätet och om 1/8-tums isär. Borra hålen med en 1/8-tums borr.
4

Form sätet med en gummiklubba. Form de rundade kanterna på sätet med rör eller andra rundade material. Detta kan ta några försök att få det utseende du önskar. Om du är missnöjd med formen, pundet den platt och försök igen.
5

Weld i bultar på botten av sätet. Två bultar kommer att vara mot framsidan och två på baksidan. Positionen för de främre bultarna beror på motorcykeln. De två bakre skruvarna ska vara fritt från de borrade hålen i steg 3.
6

Ansök rost-bevis färg till metallen för att hålla den från rost och sämre från exponering för väder och vind.

7

Trace sätet formen på en yogamatta med en markör. Skär ut formen med en sax. Den yogamatta bör utvidgas till kanten av stolen. Skär av strax över en millimeter runt kanten på mattan. Detta sätt att stoppning inte kommer att täcka de borrade hålen.
8

Fäst skummet på sätet med ett starkt lim. Låt limmet torka.
9

Rita formen på sätet på en bit läder med krita. Lägg ungefär 2 inches runt utsidan av formen så att lädret för att täcka och överlappar hela sätet. Klipp ut lädret med en sax.
10

Lay lädret täcker hela sätet och stoppa överskottet materialet under det.
11

Punch ett hål i lädret ovan de 1/8-tums borrhålen gjorts i steg 3. Thread läder spets genom hålet tills ca 3 meter av det genom hålet.
12

Punch ett hål i lädret intill hålet gjorde ovan och trä spets genom hålet i motsatt riktningen av föregående hål. Till exempel, om den spetsar träddes genom toppen av hålet första, tråd spets genom botten av det andra hålet.
13

Fortsätt stansning av hål inom läder-och trär läder spets igenom tills alla hål har trätts med spets. Knyt upp snöret under stolen för att avsluta det. Klipp bort överflödigt med en sax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89677.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.