Hur man installerar en 2010 Nerf Bar

2010 Nerf Bars ger enkel åtkomst till alla lastbil eller SUV genom att tillhandahålla ett steg in i bilen bredvid dörren väl. Den Nerf Bars montera till lastbilens eller SUV: s ram för att ge stabilitet för flera full storlek vuxna att trampa på staplarna samtidigt. Installera steg barer tillför funktionalitet, visuell design och förbättrade andrahandsvärde på din lastbil eller SUV. Den som är händig med en skiftnyckel kan installera en uppsättning av 2010 Nerf Bars på en lastbil eller SUV i cirka en timme. Saker du behöver
Ordet jack
4 pallbockar
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

lyfter upp den högra sidan av lastbil eller SUV med ordet jack tills du kan ställa in två av de fyra pallbockar, justerat till sin högsta inställning, under den högra ramen. Sänk lastbil eller SUV på pallbockar med domkraft och sedan rulla jack bort från fordonet.
2

Place andra två pallbockar anslutning till ramen, på yttersidan. Ställ rätt Nerf Bar på den andra uppsättningen pallbockar. Justera stödbenet höjd och placering för att placera Nerf Bar fästen mot monteringshålen på den högra ramen.
3

Bolt de 2010 Nerf Bar fästen till lastbilens eller SUV ramen med monteringsverktyg medföljer Nerf Bar och din socket set. Lyft den högra sidan av lastbil eller SUV utanför pallbockar med domkraft, flytta varje pallbockar bort från fordonet och sedan sänka bilen till marken.
4

Roll golvet jack runt till vänster sida av lastbil eller SUV och upprepa steg 1 till 4 för att installera den vänstra 2010 Nerf Bar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89072.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.