Hur man installerar ett stötfångarhöljet på en PT Cruiser

PT Cruiser är en unik vagn introducerades av Chrysler Corp för 2000 års modell. PT Cruiser var en omedelbar hit för Chrysler, många konsumenter älskade sin retrostil och anpassningsmöjligheter. Oavsett om du installerar ett lock ersättare stötfångare på grund av skada, eller letar efter en egen stil, kommer denna guide hjälper dig att komma igång. Saker du behöver
insexnyckel set (insexnyckel) katalog Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vrid ratten hela vägen till höger att ge lättare tillgång till chaufför-side hjulhuset. Avlägsna hjulet väl trim och skruvarna montering av stötfångarhöljet. Vrid ratten hela vägen till vänster och upprepa processen för passagerarsidan.
2

Använd insexnyckeln för att ta bort de fyra skruvarna under den främre stötfångarhöljet. Förvara skruvarna på en säker plats, kanske du behöver dem för att installera den nya stötfångarhöljet.
3

Starta vid förarsidan av stötfångarhöljet och börja dra kåpan så hoppar clips. Arbeta dig till passagerarsidan. Var noga med att inte bryta klippen när du tar bort dem från fästet. Ta bort stötfångarhöljet och ställ åt sidan.
4

Placera den nya stötfångarhöljet i stället för den gamla. Om du använder en fabrik ersättare, kan du behöva återanvända klippen. Om du använder en eftermarknad stötfångarhöljet, uppmärksamma de särskilda instruktionerna på förpackningen. Vissa eftermarknaden stötfångare omslag kan kräva montering eller ytterligare beredning först.
5

tillbaka skruvarna på undersidan av stötfångarhöljet och vrida ratten i varje riktning att man byter hjulet väl skruvarna och panelen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87919.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.