DIY: Bed Liners

Bed liners skydda lastutrymmen av pickup lastbilar från repor, bucklor och vittring. Lägga till en säng liner till din pickup s lastutrymme ger lastbilen ett nytt utseende, alltför. Du kan använda en säng liner enkelt med några verktyg som du kan hitta på någon järnaffär. Tillämpa en säng liner själv är billigare än att ha det gjort av en professionell, det tar ungefär två timmar. När den nya sängen liner torkas, kan du använda pickup sängen att hålla precis vad som helst. Saker du behöver
Hylsnyckel
Skruvmejsel
Broom
Bil tvål
3 handdukar
Maskeringstejp
Skursvamp
Xylen
Bed liner 2-tums pensel Sida 2 måla rullar
Visa fler instruktioner
1

bort bakluckan från upphämtning genom att ta bort bultarna och skruvarna som håller den på plats, med hjälp av en hylsa skiftnyckel och skruvmejsel. Placera bakluckan åt sidan så att den kan målas med sängen liner.
2

Sopa ut skräp från baksidan av lasten sängen, med hjälp av en kvast. Torka av sängen för att ta bort damm och fläckar med bil tvål och en handduk. Du måste grundligt rengöra ytan för att sängen liner att hålla sig till sängen.
3

Applicera maskeringstejp till sängens delar, såsom trim, att du inte vill omfattas av spray-on bed liner. Den maskeringstejp kommer att skydda de delar av pickup från att bli täckt med det super-adhesiva flakinsats. Omfatta alla spärrar, bultar, skruvar och avlopp med maskeringstejp.
4

Slipa hela sängen med en skur pad för att putsa. Detta kommer att bidra till att skapa ett starkare band mellan den målade ytan och sängen liner. Torka bort damm skapas av skurkudde med en fuktig handduk och låt torka.
5

Torka de områden i sängen som kommer vara fodrade med en handduk indränkt i xylen. Denna kemikalie kan bidra till att ytterligare förbereda sängen för fodret. Låt Xylen torka i 10 minuter på lastflaket yta. Använd säkerhetsutrustning, till exempel skyddsglasögon, handskar och andningsskydd när du arbetar med denna kemikalie.
6

Skaka upp sängen liner i en burk, grundligt, att blanda ihop alla kemikalier. Coat sömmarna och vrår i sängen med en enda, jämnt lager med hjälp av 2-tums pensel.
7

Applicera ett lager av sängen liner på framsidan och sidorna av sängen med rollern. Applicera ett skikt av sängen liner på golvet och bakluckan med rollern. Använd borsten för att röra upp några svåra att nå platser. Låt sängen liner torka i sex timmar.
8

Applicera ett andra skikt av sängen liner till hela sängen och bakluckan med en ny rollern. Ett andra skikt ger sängen extra skydd. Låt den andra beläggningen att torka i 24 timmar. Torka bort eventuella oönskade säng liner som kan ha droppat, med hjälp av en handduk och xylen.
9

Ta bort maskeringstejpen från trim, lås, bultar och avlopp som tillämpades i steg 3. Sätt tillbaka bakluckan till pickup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88398.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.