Cool Slant avgassystem tips

Bil avgassystem är utformade för att filtrera skadliga gaser bort från motorn. Ju snabbare detta kan göras bättre prestanda motorn. Den slutrör är den sista delen av avgassystemet och är den enda del som normalt syns. Många stilar och former av slutrör är tillgängliga. Sneda avgassystem tips används för att lägga till en touch av stil till den synliga delen av avgaserna. Ractive Fireball Style Slant Cut Tip

Fått 5 av 5 från Canadian Tire, är det Ractive Fireball Style Slant Cut Tipsa en lutande slutrör. Spetsen är tillverkad av rostfritt stål som har mycket polerad för att ge den Ractive look signatur spegel. Spetsen är utformad som en ljuddämpare samt ett avgassystem dricks. Detta innebär det ändrar ljudet av motorn, vilket gör det starkare och mer definierade. Spetsen lutar något vertikalt, med toppen skjuter ut något längre än botten. Detta visar upp spegelblank glans inom.
Pilot Soft Rektangulär Slant Exhaust Tip

Skapat av Pilot för att glida lätt på en installerad avgassystemet, Soft Rektangulär Slant slutrör hålls på plats av en bult. Spetsen är tillverkad av högglanspolerat rostfritt stål, avslutade med en spegelblank glans. Designen är en enkel geometrisk rektangel, med utjämnade kanter. Spetsen lutar vertikalt, med toppen sträcker sig längre än den nedre. Denna vinkling gör botten jäms med chassit på bilen, vilket innebär att endast den övre halvan av slutrör synlig.
SRD 9215 Exhaust Tip

SRD är en professionell avgaser tillverkare baserade i Taiwan. De levererar högkvalitativa avgassystem hela världen för eftermarknaden anpassning. Den 9215 är en titan slutrör utformad för att passa enkelt på ett installerat avgassystemet. Kanten på slutrör har behandlats med intensiv värme för att få fram den naturliga färgen på titan, vilket ger en bränd look. Spetsen har en 15-graders vertikal vinkling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88766.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.