Vilka är de funktioner Junkyard Hissar ?

Det finns många olika typer av eftermarknaden alternativ som gäller för bilar . Mycket få av dem , dock innebära tittar i papperskorgen för att förbättra din bil . På ett sätt , skroten hissar innebär just en sådan insats . Identifiering

Termen " skroten lift " är inte en professionell som du hittar i fordonsindustrin . Istället är det en slags slanguttryck anställd av bilentusiaster och gör - det - självare som vill modifiera fordon . Det finns ofta i fordonsindustrin forum diskussioner . I huvudsak hänvisat till ett sätt att " lyfta " ett fordon .
Funktioner

I enlighet med sitt namn , medför en skroten hiss samla delar från junkyards , övergivna fordon eller andra källor för att lägga till de modifierade fordon . Dessa kan vara objekt som fjädrar , fjädrar fästen , bitar spole eller andra material som används för att öka markfrigången och ger bättre fjädring prestanda .
Funktion

Det finns två huvudsakliga skäl skrotplaneten hissar görs . Den första beror på det hushållning med att hitta räddas eller övergivna delar . Det andra är att dessa fordon ofta används för terrängförhållanden där chassit måste skyddas och auto behöver navigera hårdare terräng . Det är därför du ofta ser fordon som jeepar nämns i anslutning till liftarna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88999.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.