Reparation och borttagning av Black Chrome

Tillämpa svart krom innebär plätering mörkret metall över ljusa nickel eller matt nickel. Eftersom det är samma process som traditionellt krom, och i stort sett samma material, reparations-och borttagning processer är likartade. Reparera

En skillnad mellan svart krom och normal nickel krom är att svart krom är inte så svårt eller slitstarka, så det är mer benägna att repor, bucklor och slöhet. Dock är svart krom inte menat att vara så glänsande som traditionellt krom i första hand, så det kan ta dig längre tid att inse att svart krom behöver repareras än vad nickel krom.
P Om din svart krom verkar tråkig, använda vax eller olja för att lysa upp det. Som med traditionella krom, är svart krom också benägna att rosta. Om du har rost på svart krom, prova polera den med en speciellt framtagen krompolish. Polering bort ytoxidation från krom, som hjälper parera rost. Om krom är kraftigt oxiderade, använda en speciellt framtagen "förrengöring" lösning för Chrome innan du polish.

Den enkla handlingen polering din svart krom medan du söker polish bort små repor eller fläckar. Det spelar ingen roll om du handpolering eller använd en polermaskin, men använd en luddfri handduk för att tillämpa polish. När du polska repor, bucklor och rost bort, använd en korrosion skyddande spray för att förhindra ytterligare korrosion.
Removal


att strippa din svarta förkromning, använd en utspädd form av natriumhydroxid. Du behöver ca 8 till 12 oz. av natriumhydroxid till en liter vatten. Eftersom natriumhydroxid kan vara farligt, kommer du vill bära skyddsglasögon växel, handskar och förmodligen en respirator medan du arbetar. Arbeta i ett väl ventilerat område, och applicera lösningen på Chrome för att ta bort det. Tänk på att använda lösningen är farligt avfall, så släng bort den.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88314.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.