Hur beställer jag Ford Explorer Van fotsteg?

Ford Explorer van eller SUV är ett större fordon och pensionärer eller småbarn ofta har problem med in och ut ur bilen. Fotsteg bult till kropp Explorer precis under dörrarna och tjäna som ett steg. Att hitta rätt fotsteg för nya Ford Explorers är ganska lätt, även om de äldre modellerna kan innebära en mer omfattande sökning om återförsäljare och grossister har upphört sälja stegen. Instruktioner
Nya fotsteg
1

Bestäm år och modell av din Ford Explorer. Dessa är nödvändiga punkter av information för att se till att de fotsteg passa ordentligt.
2

Ring dealerns delar avdelning. Återförsäljare är ofta ett bra ställe att börja kontrollera om tillverkarna fortfarande gör nya fotsteg för just din Explorer. Du måste också låta dealern veta om din Explorer är en två-eller fyrdörrars bil.
3

Handla konkurrenskraftigt Om dealern rapporterar att de lager eller kan beställa stegen för fordonet. Priserna kan variera mellan olika återförsäljare och värdebaserad konsumenter tycker att det är värt att jämföra priser från en plats till en annan när delar säljs i två eller flera ställen.
4

Gå till specialiserade butiker som säljer fotsteg för fordon. Om staden där du bor är stor nog, kanske du kan hitta dem lokalt. Om inte, vissa nätbutiker specialiserade på fotsteg för lastbilar, stadsjeepar och skåpbilar.
5

Gör en insättning på fotstegen om en återförsäljare eller bilverkstad måste beställa dem åt dig. Du kan också behöva betala fullt pris för delarna innan dealern beställer dem. Vissa auto butiker och återförsäljare kan kräva att du kommit till butiken personligen att betala för de delar innan de beställer dem.
Begagnade fotsteg
6

Call auto återvinningsföretag eller sök deras online-databaser om tillverkarna har slutat tillverka de fotsteg som du behöver för Explorer. Fordon återvinningsföretag stock delar, och även kan beställa en speciell del från andra återvinningsföretag, som sedan skickar dem till din plats. Begagnade bildelar kostar ofta mycket mindre än nya. Eftersom fotstegen är inte nödvändigt att köra fordonet, begagnade delar utgör någon risk för att säkert manövrera fordonet.
7

Inspektera fotsteg om du kan få dem lokalt för att se till att villkoret är acceptabel för dig.
8

Fråga fordonet återvinnare för att se all hårdvara du behöver för att installera fotsteg ingår. Om fästanordningar är inte en del av köpet, måste du ta de fotsteg till en Biltema för att få de rätta fästen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89145.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.