Hur man målar Flares Pocket Fender på en lavin

Måla en uppsättning ficka blossar för din Chevy Avalanche kommer att hjälpa klä upp utsidan av trucken. De pocket bloss kan färgmatchad till lastbilen eller målade en annan färg för att kompensera lastbilens kropp färg. Måla facklor innan de installeras är bäst, men om de facklor är redan på lastbilen du kan fortfarande måla dem. Du kommer att behöva göra några maskering så trucken kroppen inte får målas. Använd en högkvalitativ uretanfärg för bästa resultat och livslängd. Saker du behöver
Painters tape
maskeringspapper 400-slippapper
putstrasa
hög byggnad primer
uretanbaserad måla
Visa mer instruktioner
1

Maskera området runt dina facklor med målare tejp och maskeringspapper. Täck området väl så att du inte sluta med spray på lastbilen kroppen. Om dina facklor är inte på fordonet, kan du hoppa över det här steget.
2

Slipa ytan av flare med 400-grit sandpapper för att avlägsna eventuella ojämnheter och grova ytan för att tillåta primer för att fästa . Torka hela ytan och området runt det med en putstrasa för att avlägsna damm från slipning processen.
3

Applicera en hög byggnad primer till lågan, spraya det på i tunna, jämna drag. Låt primern torka i 20 till 30 minuter mellan lagren och fortsätta att lägga skikt till någon basfärg visar genom primern.
4

Låt primern blinka eller torka över natten. Sedan grova ytan av primern med 400-slippapper, men inte ta bort något material. Bara scuff upp ytan av primern. Torka av facklor och omgivningen med en putstrasa för att ta bort damm från slipning processen.
5

Applicera färgen till lågan, som arbetar i tunna men även lager. Detta kommer att hålla färgen från puddling och körs som du går. Ge det tid att torka och fortsätta att lägga till lager färg till facklor tills du uppnår önskad färg och täckning som du vill ha dem. Låt färgen torka ordentligt och ta bort maskeringen material från trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88130.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.