Hur du anpassar en Lincoln Towncar

Anpassa din Lincoln Town Car för att lägga elegant åtskillnad eller att skilja den från dess täppt kamrater. Traditionellt, Lincoln Town Cars kommer i en ståtlig, dämpad färg, till exempel svart eller marinblå insida och ut. Många används som limousiner eller officiella transportbilar. Det antal saker du kan göra för en bil att skräddarsy det är nästan oändliga och kan gränsa till det upprörande om man vill måla om det i en tiger motiv med en polka dot instrumentbrädan, eller utrusta den med individuella spela stationer för passagerare. Eller du kanske vill behålla sin dystra tonen genom att lägga till några funktioner som gör det mer av ett nöje att rida i. Instruktioner
1

Gör din bil distinkt genom att installera Lambo dörrar - vertikala anpassade ståldörrar som öppna upp istället för ut.
2

Skydda din interiör från solskador medan insidan svala genom att köpa en reflekterande Mylar Foam Solskydd gjord speciellt för att passa din Lincoln Town Car.

3

Köp en uppvärmd stol kit för att installera i din äldre Lincoln eller lägga kuddar massage sits för extra lyx.
4

Stash en joniska luftrenare under ett säte för att hålla luften i ditt Lincoln dammfri och luften luktar färskt och ren.
5

Installera en dator fäste för samtliga passagerare, eller bifoga en med en vridbar i passagerarsätet för föraren att använda när bilen är stoppas.
6

Uppgradera stereon. Moderna stereoanläggningar kan justera ljudet för att göra sömlösa kvalitet för att neutralisera vägbuller.
7

Montera en dockningsstation på instrumentbrädan till din mobiltelefon, iPod eller annan mobil enhet.

8

lagra energi från solen för att ladda elektroniska apparater med en solpanel som kan halkade in i handskfacket när den inte används.
9

Klä upp ryggen streck med en anpassad , akterdäck luckan i ditt val av färger och mönster i material från läder till velour.
10

Upgrade med anpassade hjul för iögonfallande eller subtil förändring. Anpassade smidda fälgar kan lägga stil och även lite färg eller flash till din bil.
11

måla din Lincoln Town Car med kameleont färg, en optisk förskjutning färg som verkar vara en färg från en vy och en annan färg från en annan. Så kommer din bil verkar vara en färg som det närmar sig, men kommer att ändra färger när den passerar genom. Eller måla bilen med ett spindelnät färg för en marmor look.
12

Köp en bil täcka som transporterar bort fukt från fordonet för att förlänga bevarandet av alla dina fantastiska uppgraderingar.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88934.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.