Så monterar du ett pakethållaren på en SUV

Om du hittar mindre och mindre utrymme att lägga saker när du reser i din SUV, så har du förmodligen listat ut det näst bästa alternativet för att få ett större fordon : montera en pakethållare på toppen av SUV. Eftersom de flesta stadsjeepar kommer med någon typ av takräcke, kan du installera pakethållaren på bara några minuter. Bara vara säker på att du får en pakethållare utformad för att passa din SUV. Följande information utgår från att du har sidan och tvärbalkar som redan är installerade på din SUV, om de inte gör det, köpa dem där du köpte ditt pakethållaren och installera dem på din SUV. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

lossa dina spröjs med en skruvmejsel och flytta dem till lämpligt avstånd från varandra. De tvärgående stängerna är staplarna som går tvärs över fordonet, vinkelrätt mot sidoskenorna. De måste vara lämpligt avstånd från varandra för att passa just din pakethållare, så kolla din pakethållaren bruksanvisning för att hitta rätt avstånd. Typiskt tvärbalkarna måste vara någonstans från 24 till 36 inches isär, beroende på storleken på bagagehållaren. När du har flyttat dem,. Dra åt tvärbalkarna
2

Placera din pakethållaren på toppen av SUV med hjälp av en vän. Skjut klämmorna under rutan så de vilar mitt framför dina reglar.
3

Öppna din pakethållaren och sätta spakarna inne i ett öppet läge.
4

Skjut klämmorna under rutan på tvärbalkarna och stäng klämmorna. Denna åtgärd fäster dina klämmor till tvärbalkarna. Dra åt alla skruvar som ytterligare säkra klämmorna.
5

Stäng lådan och försök att flytta ditt bagage rack, för att se till att den är ordentligt ansluten till tvärbalkarna. När du är nöjd, lasta ditt bagage, se till att inte lasta mer än vad som rekommenderas av pakethållare tillverkaren och din SUV tillverkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88825.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.