Typer av Hitches

dragkrokar finns i olika typer för hantering oavsett uppgiften. Du kan installera en klass-en hake till din bil för att dra en liten släpvagn över staden eller en svanhals hitch till din dually pickup för dragande dina hästar över hela landet. Den typ av Hitch du behöver avgörs av vilken uppgift du har i åtanke och, naturligtvis, vilken typ av fordon du använder för att slutföra jobbet. Class One missöden

Klass-en missöden används för att dra upp till 2000 £. Denna skumt kan dra en släpvagn upp till 6 meter i längd eller en båt upp till 14 meter i längd. De är vanligtvis ansluten till stötfångaren av fordonet. I vissa fall är de som vanligtvis kallas "stötfångare missöden." Det finns några missöden som tänker på i samband med ramen och har en avtagbar tunga. Detta är perfekt om du inte dra det ofta och inte vill tungan kvar hela tiden. Tungan hålls på med ett stift hålls på plats av en saxpinne..
Class Två missöden

Klass-två missöden kan dra upp till £ 3500 och bära en släpvagn upp till 12 meter i längd eller en båt som är 20 meter i längd. Dessa missöden fungerar bra på större fordon såsom minibussar eller stora sedaner. Dessa missöden montera också till botten av ramen. Tungan är avtagbar på detta skumt liksom.
Class Tre Hitches

klass-tre missöden är tunga missöden och kan användas för att dra upp till 5.000 kg. Dessa missöden är också monterade på ramen av fordonet vid ramskenorna. Dessa missöden kan dra upp till en 24-fots båt trailer. Dessa missöden är monterade på medelstora sport utility vehicles och plocka upp lastbilar. Fyra Hitches

klass-fyra missöden är tunga missöden och kan dra upp
Class till £ 7500. De fästen bidrar till att fördela vikten jämnt så det gör det kan bogsera sådana tunga laster. Denna skumt är huvudsakligen installeras på full-size pickup lastbilar. Denna skumt fäster också till din ram järnväg och har en avtagbar tunga när du inte är bogsering.
Class Five Hitches

klass-fem missöden är de tyngsta kraftiga missöden tillgängliga. Dessa missöden är kan bogsera upp till 14000 kg. och även utnyttjar tunga fästen för att bistå i viktfördelning så skumt kan hantera all vikt. Denna hake monteras även på ramen och har en avtagbar tunga så att du kan ta bort den när den inte används. Dessa missöden är främst knutna till tunga pickup lastbilar. Dessa missöden är monterade på sängen av lastbilen och används för transport av boskap Addera Vändskivskoppling

. Dessa missöden kan också bogsera resor släpvagnar och dumprar bil. Dessa missöden är exceptionella vid bogsering tunga laster, men saknar manövrerbarhet andra missöden. Dessa missöden tar också upp längden på flaket och installera måste du ta bort bakluckan. Dessa missöden kan dra upp till £ 20.000.
Svanhals Hitches

Svanhals missöden arbetar liknar påhängningshöjder missöden när de installeras till botten av lastbilen. Dessa missöden har förmåga att bära upp till £ 30.000. och är särskilt användbara vid bogsering hästtrailers. Dessa fästen kan fästas till redan existerande hål i sängen. Några av de svanhals missöden kan installeras från under sängen så att de kan döljas eller nedsänkta under sängen. Detta är särskilt användbart om du behöver sängen för något annat än att dra en släpvagn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88187.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.