Hur man installerar ett 5000 Lb D-Ring Fastsurrning i golvet i en motorcykel Trailer

D-ringar är nästan universellt används i släp med trägolv, eftersom deras design kräver att ett hål - korrekt kallas en rabatt --- göras i substratet för att rymma det sjunkna område i D-ringen plattan. Det sjunkna område finns så D-ringen i sig är i jämnhöjd med golvet när de inte används. Saker du behöver
5.000 pund. kapacitet D-ring
Electric drill
Val av bitar
Permanent märkpenna
Fasteners
Wrench
Socket set (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Bestäm den bästa platsen för D-ringen som dikteras av belastningen den kommer att stödja eller skydda från stöld, ladda din motorcykel och bestämma positionen så att kedjorna som ska användas kommer att vara så nära 45 grader från horisontalplanet som möjligt.
2

Använd en borrmaskin för att göra ett grunt rabatt för att rymma det sjunkna område av D-ringen. Tillverkarens anvisningar anges alltid vilken storlek trä-tråkigt bit måste användas för att minska denna rabatt, typiskt en 3-1/2-inch bit används för 5.000 pund. . enheter Addera 3

Sätt i D-ringen i rabatten och anpassa det efter behov, tie-downs har mer styrka när D-ringen är i linje med dess gångjärn mot punkten av stammen . Använd en permanent märkpenna för att markera var de fyra hålen genom vilka fästelement kommer att passera.
4

Kontrollera under golvet för att bekräfta att inga kablar eller bromsslangar passerar omedelbart under placeringen av D -ring, om de gör det, befria dem från sina säkringsanordningar och flytta dem tillfälligt. Använd borrmaskin med lite storlek på de fästanordningar för att göra hål genom trailern golvet där vart och ett av varumärkena är.
5

Sätt D-ringen på plats och tråd fästena genom alla hålen . Om inga fästen tillhandahölls, använder tunga årskurs 8 mutter /bult /bricka församlingar. Ankarbultar med försänkta huvuden gör det svårare för potentiella tjuvar att ta bort D-ringen och stjäla den och kedjorna tillsammans med motorcykeln. Gå under släpvagnen och montera brickorna och muttrarna. Vissa D-ringar levereras med en stål stödplatta stället brickor, följ tillverkarens instruktioner för att säkerställa att D-ringen korrekt förstärks. Dra åt muttrarna med en skiftnyckel eller socket set.
6

Re-säkra all kabeldragning eller bromsledningarna vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89671.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.