Nya Audi TT Grill Konvertering Instruktioner

Audi TT är en kompakt tysk sportbil som ger mycket prestanda för sin storlek. Men den minimala styling kan störa vissa människor och det är därför en levande industri av eftermarknaden tillägg har vuxit. Grillen på Audi TT kan tas bort och ersättas med en eftermarknad som kommer att låta Audi TT sticker ut mer. Installationen är relativt enkel. Saker du behöver
Skruvmejselsats.
Borrmaskin
1/8 tum borr men
slipsar Zip
ersätter grillar
Visa fler instruktioner
1

Placera din Audi TT i parken och dra åt parkeringsbromsen innan du stänger av den. Arbeta aldrig på en bil utan att ha dragit åt parkeringsbromsen på grund av faran av redskap glidning, även i en helt ny bil. Ta din främre registreringsskylt om du har en och lägg den åt sidan.
2

Använd en platt skruvmejsel för att frigöra friktion klipp i mitten grillen. Du måste skjuta skruvmejsel genom grillen själv och kila klippet upp något, dra samtidigt grillen tillbaka mot dig. Lossa de 14 andra friktion som fäster mitten grillen till kroppen arbete .. Dra grillen ner och sedan ut när alla klipp är urkopplad. Koppla ur friktion klippen på de två sidorna grillar. Samma process för att skjuta platt skruvmejsel genom gallret och in i klippet. Den sida grillar har sju clips totalt och måste dras ner och ut för att tas bort.
3

Place nya grillar över hålen och markera med markörer där pinnarna vidrör inre flänsarna . Ta grillar bort och sedan borra med en 1/8 tum borr i varje fläns tills du är hela vägen igenom. Ta en fil råtta svans och jämna ut ojämna kanter nyligen borrade hålen.
4

Placera mitten grillen på plats så att tapparna glider genom hålen. Det är okej att använda lite kraft för att få pinnarna i hålen. Nå under läppen hos den främre och slid band zip trhough hålen i stiften. Sedan cinch buntband ordentligt så att de håller grillen på plats. Upprepa denna process med de två sida grillar.
5

Slå bilen på men håll det i parken. Undersök nya grillar för att se om de rör sig eller skakar. Om de sedan vända bilen av och dra åt buntband på denna grill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89107.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.