Alternativ till en Pulverlackering

Pulverlackering ger en tålig färg beläggning på auto och metalldelar. Dock är inte alla intresserade av denna metod sedan bort för ett färgbyte kräver sandblästring ner till bare-metal ytan igen. Andra alternativ finns för att täcka metall till färg eller skydda den, vissa är lika hållbart eller mindre hållbara än pulverlackering - mycket beror på personliga preferenser och den typ av ytbeläggning du önskar. Förkromningsprocessen

För specifika mindre delar på ett fordon eller accent bitar, kan förkromning erbjuda en metallyta skydd i allmänhet immun mot omedelbara rost eller effekt. Det ger också skydd för metalldelen så länge du regelbundet polera krom och hålla den ren. Men eftersom krom är elektrostatiskt tillämpas på metall, är det mycket svårt att ta bort. Så väljer detta val på metalldelar tenderar att vara ett permanent engagemang.
Lackfärg

lackfärger för bilindustrin exteriörer och bildelar kan ge en färg alternativ till pulver beläggning. Eftersom du kan sand emalj, kan du reparera lätt det borde deras vara något mindre skador eller repor. Du kan även måla över den med lite nackdelen. Dock tenderar emaljen att ge en ganska tunn färg yta, så det kan chip och bleknar lätt.
Zinc Finish

Elförzinkning fungerar ungefär som pulverlackering eftersom det innebär en slitstark yta till en behandlad del som inte lossnar. Processen tenderar att vara billigare än priset på pulverlackering, och det kan vara mindre arbetskrävande i ansökan på grund av minimal maskering behövs. Materialet fungerar på fordonsindustrin accent delar. Men det är svårt att ta bort senare om du önskar en annan ytbeläggning.
Kadmiering

Människor tenderar att använda kadmiering på metalldelar som fungerar internt men måste bevaras från korrosion. Sådana tillämpningar tenderar att finnas i kopplingar och anslutningspunkter där delarna måste kunna fungera som en korsning mellan andra bindningar. Kadmium ger en tuff yta locket på metalldelen, men liksom andra plätering, kan vara mycket svårt att ta bort i efterhand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89621.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.