Hur har din bil Kromad och pläterad

Människor som egen show bilar eller som vill hålla sin egen bil "fabrik original" ofta får delar kromad och guldpläterade. Saker du behöver
Bildelar
Visa fler instruktioner
ge upp delar till en butik
1

Ta fotografier och föra en förteckning över de delar du ger upp till en pläterings-butik. En bra affär kommer också att ta bilder av delar som de kommer i.
2

Skicka de mindre delarna via UPS. Men om du har större bitar du vill kromad och klädd, det är mer kostnadseffektivt att skicka bitarna via en lastbil linje.
Att hitta en butik
3

Kontrollera gula sidorna under "plätering" eller "metallplätering."
4

titta i tidningar bil specialitet.
5

Be bilhandlare att rekommendera butiker. Bilhandlare ofta skicka ut små föremål - som emblem - för förgyllning, så de kanske vet några butiker som kan hantera minst de små jobben
6

Gå till bilen visar.. Fråga ägarna av show bilar att rekommendera ytbehandlare. Kolla in arbetet på sina bilar.
7

Välj 03:58 butiker du kan undersöka vidare. Addera Kontakta en butik
8

Fråga om butiken gör plätering arbete för tillverkarna.
9

Fråga om processen. Vanligtvis när en del kommer in i en butik, avlägsnar plater först stötar. Detta kan göras på bordläggningen butik eller butiken kan bruka det. Därefter är stycket poleras på maskiner med stora kuddar för att jämna ut ytan av metallen. Om delen har en massa gropar, kan butiken ha att göra en sur koppar-plating process för att fylla dem i. Då pjäsen är förnicklad och därefter krom-eller guldpläterade.
10

Tour butiken om möjligt. Titta på exempel på sitt arbete.
11

Be om referenser. Leta efter tidningsartiklar som nämner butiken.
12

Fråga hur butiken håller reda på lappar det blir i. butiken måste vara effektiva för att hantera alla de bitar som de får in från hela landet. Kom ihåg, små delar är lätt att förlora. I själva verket, vissa butiker är ovilliga att ta in små delar för just denna anledning.
13

Fråga om kvaliteten på arbetet. Vilken typ av guld eller nickel gör butiken användningen? Till exempel, vissa butiker använder cyanid guld eftersom det är lätt att arbeta med och därmed håller kostnaden för arbetet relativt billigt.
14

Välj den butik där du är mest bekväm.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87706.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.