Hur Wire en Dragkroksmonterad

en dragkrok är bultad till ramen hos dragfordonet att ge en stabil plats att hantera vikten för släpvagnen. Varje skumt bör ha en fyrpolig ledningsnät installeras tillsammans med den för att ge ström till vagnens lampor. Ett grundläggande system för markör, signal-och bromsljus krävs för laglig på allmän väg. Anslutning av selen i bilens elsystem är en process av försök och misstag. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
Fyrpolig kabelnät
Scotch lok kontakter
Buntband
eltejp
Visa mer Instruktioner
1

Öppna bagageluckan eller bakluckan på bilen. Leta reda på skruvarna som fixerar bakljusen till kroppen av fordonet.
2

Lossa skruvarna med en skruvmejsel och dra lamporna ur sina hålor. Koppla bort selen fordonets ledningar genom att dra de två isär. Vissa selar har låsanordningar som måste frikopplas före dra isär.
3

Vrid tändlåset till "power on" och aktivera positionsljus med förarens kontroll.

4

Fäst 12-volts testet ljusets krokodilklämman till någon ren metall vid vänster bakljus. Sond ren metall anslutningar inne i sele med testet ljuset tills den tänds. Detta indikerar att du har hittat rätt tråd för positionsljus. Upprepa denna process för att hitta strömkablarna för höger och vänster signal.
5

Anslut den bruna kabeln från fyrpoliga sele till strömkabeln för positionsljus med Scotch lok-kontakt. Detta fungerar genom att placera en tråd i varje lucka och stänga grinden tills den låses. Anslut den gröna ledningen till makten tråd för rätt blinkers, den gula ledningen till strömkabeln för vänster blinkers och vita kabeln till valfri svart (jord) tråd på selen med Scotch lok kontakter.

6

Linda anslutningen i eltejp. Kör fyra-poliga kontakten till dragkroken och fäst med buntband.
7

tillbaka bakljusen, vända den process som används för att ta bort dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89555.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.