Hur man installerar ett Body Lift på en Jeep Wrangler

Det finns flera sätt att öka terrängegenskaper av din Jeep Wrangler. Suspension-lift kit är komplicerade att installera och kostsamma. Body hissar installeras för att öka höjden karossen för att rymma för större däck och förbättra off-road prestanda. Body hissar finns i olika höjder för att möjliggöra för kunden att välja vilken som fungerar bäst för sitt fordon. Installera en kropp hiss på en Jeep Wrangler är en vanlig uppgradering och kan göras hemma på din uppfart genom att följa dessa steg. Saker du behöver
Ratchet och Hylsnyckelsats
hydraulisk domkraft
träbit
Body-lift kit
Visa fler instruktioner
1

Park fordonet på en ren, plan yta och dra åt handbromsen.
2

Ta bort alla sex bultar som fäster kylaren till grillen med en spärr och uttag. Låt radiatorn sitta på ramen. Addera 3

Ta bort alla 11 skruvar som håller Jeep kroppen till ramen. Det finns tre ner varje sida av ramen, en i fronten, och fyra i den bakre.
4

Placera en domkraft under Jeep kroppen. Placera en träbit mellan domkraften och kroppen av fordonet för att förhindra skador på Jeep. Försiktigt höja fordonet kropp tillräckligt för att skjuta puckar kroppen lift ovanpå fabriken bussningar mellan kroppen och ramen. Fortsätt med alla 11 lyft puckar. På puckarna
5

Sänk karossen, vilket gör att de är rätt inriktade. Installera nya bultarna genom ramen, fabriken kropp bussning, och nyinstallerade hissen pucken. Dra åt dessa bultar med en spärr och uttag.
6

Installera radiator med drop fästen som medföljer satsen med en spärr och uttag. Detta gör att radiatorn att stanna i samma läge efter kroppen lyfts.
7

Kontrollera alla spelrum runt motorn och fjädring innan du kör fordonet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88352.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.