Tände avgassystem tips

Avgassystem tips är eftermarknaden tillbehör som ger en personlig prägel på utsidan av ett fordon. Avgassystem tips faktiskt förbättrar inte prestandan av ett fordons avgassystem, men de kan ge utseendet av en högpresterande avgassystem för en mycket mindre kostnad. Upplysta avgassystem tips lägga lite mer stil på en bil än en vanlig spets, vilket skapar en unik look som hjälper en anpassad fordon sticker ut från mängden. StreetGlow

StreetGlow producerar en linje av "The Fast and the Furious" LED-upplysta tips avgas, baserat på den populära filmen. Tipsen är rostfritt stål och använd ett universellt fäste som passar alla avgasröret fram till en 2,25-tums diameter. Kraften för LED-lampor dras från parkeringen ljussystem. StreetGlow tips finns i en mängd olika färger och kostar ca $ 13, som i oktober 2010. Tipsen kan hittas i Sears butiker eller online.
Blaz-N värmeaktiveras Tips

Blaz-N värmeaktiverade LED avgassystem tips inte kräver några kablar i till fordonets belysningssystem. Spetsen, tillgänglig från Matrix Racing, istället aktiveras av värme som produceras av motorns avgaser. Spetsarna passar alla fordon med ett avgasrör diameter på 1,5 tum till 2,5 inches. Installation av spetsen görs med en bolt-on-system. Tipsen är ca $ 86 vardera och med oktober 2010.
Ractive LED Tips

Ractive, ett varumärke av slutrör tillverkad av Toucan Industries, producerar tre stilar av röd lysdiod avgaser tips. Spetsarna finns i runda, ovala och sneda snitt. Ractive tips måste köpas genom en auktoriserad återförsäljare, som kan garantera att de tips beställs i rätt storlek. Priserna för Ractive tips variera beroende på storlek och stil på spetsen, men de är oftast ca $ 50 vardera.
Pilot Neon Tips

Pilot producerar en linje av avgaser tips som företaget kallar "neon", som faktiskt är LED-lampor. Spetsarna finns i blått, rött och grönt och kostar ca $ 35 varje, som i oktober 2010. Tipsen är bolt-on och montera avgasrören upp till 2,5 inches i diameter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88535.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.