Hur man installerar en Chevy Step Bar

Installera ett steg bar på din Chevy SUV eller lastbil inte bara förbättrar dess utseende och ger bättre lättillgänglighet till din Chevy hytt, men tillägger att dess andrahandsvärde också. Många anser steg barer en uppgradering av just dessa skäl. Baren ligger flera inches under brädan, ger en mid-level fotfäste mellan marken och hytten. Om du kan slå en skiftnyckel och ha en timmes fri tid, kan du installera en Chevy steg bar. Saker du behöver
Ordet jack
4 pallbockar
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Roll golvet jack under vänstra sidan av Chevy. Lyft den vänstra sidan av Chevy med ordet jack tills den är tillräckligt hög för att placera domkraften står, justerad till sin fulla höjd, under den vänstra ramlisten. Sänk Chevy på pallbockar.
2

Placera två pallbockar 10 inches utombordare från den vänstra ramen. Ställ den vänstra steg bar på de pallbockar med steg bar parentes vilar mot det borrade fabriken steg bar monteringshål på vänster ramlisten.
3

Skjut bultar, försedd med steg barer, via steget bar fästet, genom ramen och ut på andra sidan. Dra de medföljande muttrarna på ändarna av bultarna med en socket set.
4

Flytta den andra uppsättningen pallbockar bort från Chevy hand. Lyft Chevy bort av den första uppsättningen pallbockar med domkraft. Flytta bort dem också och sedan sänka Chevy till marken.
5

Flytta domkraft och alla fyra pallbockar till den högra sidan av din Chevy. Upprepa steg 1 till 4 för att installera steg baren på höger sida av lastbil eller SUV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88994.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.