Hur man tar bort den främre skidplate på en Grand Cherokee

The Grand Cherokee är en medelstor SUV som introducerades av Jeep som en 1993 modell. Den mindre Jeep Cherokee hade redan varit i produktion under några år, men Jeep beslutat att behålla den oförändrad och lägga en större modell till lineupen. Liksom alla Jeep, kan Grand Cherokee användas i off-road situationer, i vilket fall ägare kanske vill installera en främre skidplate att skydda motorn och transmissionen från skador under. Om du har en hasplåt, är det en bra idé att lära sig att ta bort den för utbyte eller för att serva andra komponenter under bilen. Saker du behöver Sida 2 Auto ramper Sida 2 stoppklossar
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Helper
Visa fler instruktioner
1

Kör Grand Cherokee på en uppsättning av auto ramper. Blockera bakhjulen och dra åt parkeringsbromsen. Krypa under bilen och leta reda på skidplate bultar. Också placera fästet som kurvor över toppen av drivaxeln på baksidan av skidplate.
2

Lossa, men ta inte bort, alla hasplåt fästskruvar med en socket och spärrnyckel . Addera 3

Ta bort skruvarna på hasplåten som fäster till den krökta fästet. Demontera fästbulten på den motsatta änden av den krökta monteringsfästet. Rotera krökta fäste runt drivaxeln och ta bort den från bilen.
4

Ha en hjälpare håller hasplåten att förhindra den från att falla när du tar bort de återstående bultarna för hand. Sänk skidplate till marken och skjut den från under fordonet.
5

Ta bort stoppklossar och försiktigt tillbaka bilen utanför av auto ramper.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88618.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.