Så här ansöker Chrome Panels

Lägga krom paneler till din bil är en relativt enkel process, som kräver lite mer än dubbelhäftande trim tejp och lite städning. Vissa krom paneler har redan tejp appliceras på deras baksida, dock underlätta installationen ytterligare. Chrome paneler kan inte bara täcka fula bucklor i underkroppen på din bil, men de kan också bidra till att förhindra stötar och chips måla som kan leda till allvarliga rost problem senare. Saker du behöver
tvättsprit
Rena trasor
Dubbelsidig trim tejp
Visa fler instruktioner
1

Blöt en ren trasa med tvättsprit och använda den för att rengöra ytan som krompanelen kommer att installeras. Detta kommer att ta bort alla spår av damm, väg tjära eller vax som eventuellt skulle kunna minska vidhäftningen av trim bandet till fordonet.
2

Rada upp krompanelen på fordonet där du vill installera det att göra vissa att det kommer att passa riktigt och ser ut som du vill.
3

Applicera lim trim tejp på baksidan av krompanelen, och sedan dra bort tejpen s stöd till avslöja tejp.
4

Tryck krompanelen mot bilen där du vill att den ska installeras, och tryck sedan på panelen ordentligt ned, håller den på plats för en liten stund. När du släpper panelen, kommer det att stanna på plats. Limmet på trim bandet härdar efter några timmar, till härdning hålla krompanelen på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89667.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.