Hur Wire släpet Lights of a 2002 Honda Passport

När utrustat med en dragkrok eller en släpvagn bar, kan en 2002 Honda Passport dra ett släp bakom det. Problemet är att trailern måste kopplas in i bromsljus på fordonet, annars riskerar du att få din trailer bak slutade. För att lösa problemet, kan du ansluta en uppsättning av släpvagn ljus i passet, vilket gör att du kan ansluta till en trailer bara genom att plugga i. Saker du behöver
Trailer kabelnät
Phillips-skruvmejsel
buntband
Visa fler instruktioner
1

öppna den bakre luckan på Passport. Ta bort de bakre bakljus från kroppen med Phillips-skruvmejsel, dra ut kablarna till lamporna med dina händer. Sätta ljus ut arbetsytan.
2

Lay släpet kabelstammen ut på den bakre luckan så att den t-kontakten på selen med den gröna tråden är på passagerarsidan av luckan (detta är inte för permanent layout, det är bara för orientering). Anslut förarsidan t-kontakten i ledningsnätet på lager bakljus. Kör resten av ledningsnätet genom hålet mellan stötfångaren och bakljus med händerna och låt den hänga på marken. Installera förarsidan bakljus.
3

Kör t-kontakten med den gröna tråden under kroppen och upp genom hålet mellan stötfångaren och bakljus. Anslut denna t-kontakten på baksidan av bakljus och beståndet kablaget, sedan tillbaka bakljus passagerarsidan med Phillips-skruvmejsel.
4

Fäst selen släpvagnskablage till undersidan av Pass med buntband. Kör plugg för släpet anslutning från selen i lås, och fäst den med en buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89261.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.