Camaro SLP Quad Exhaust Tips

Att ge Camaro SLP utseendet på en fyra-pipe avgassystem (quad avgassystem), installera en dubbel tips till var och en av de två slutrör. För att vara säker på att du köper rätt tips för Camaro, mäta diametern på avgasrör. Om det har skett något arbete till avgassystemet tidigare, kan diametrarna vara annorlunda än den ursprungliga utrustningen tillverkarens (OEM) dimensioner. Borla Dual Tips

borla erbjuder två dubbla tips som kommer att passa Camaro SLP. Tipsen har ett enda inlopp borrning och dubbla borrhål utlopp. Två av dessa skulle fäster vid dubbelt avgassystem av Camaro SLP att ge totalt fyra avgasrör. Borla tips är tillverkade av polerat rostfritt stål och är garanterade en miljon miles mot sprickbildning och rost. Båda modellerna har dubbla väggar och laddluftkylare.
Magnaflow

Magnaflow gör också en mängd dubbla avgassystem tips som kommer att passa Camaro SLP. Dess tips är också tillverkade av polerat rostfritt stål. Stilar inkluderar snedstreck (eller vinkel) skurna tips, rundade, rektangulära och dubbla väggar tips. Varje levereras med en mängd olika och utloppsdiametrarna. Många av tipsen måste svetsas på med en professionell och kommer med en livstids garanti mot defekter.
Pacesetter

Pacesetter är ett annat företag som gör dubbla spetsar som passar den dubbla avgassystemet på en Camaro SLP att ge en quad avgassystem look. Pacesetter s tips är triple förkromad för en spegelblank yta. Pacesetter erbjuder tips med resonerande glas mellan en inre och yttre vägg. Detta hjälper mellow tonen i Camaro. De dubbla spetsarna kommer i en mängd olika längder och utloppsborrning stilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88912.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.