Hur man tar bort ett blad från en Multi-Leaf Spring

Den bladfjädring har funnits sedan innan modellen T och har använts i mer än 100 år på grund av sin höga lastkapacitet samt dess användarvänlighet. Pickup idag kan ses med upphängningar bladfjäder i baksätet, och det är också ett enkelt sätt att sänka lastbilen också, genom att ta bort ett blad från förpackningen. Detta kommer att tillåta bladfjädern att sag, sänka fordonet i processen. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel ställa
24-tums brytjärnet
Tvingfäste
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Se till att det finns montrar på axeln och ramen, och att fordonet är säker innan du kryper under den. Ta bort de bakre däcken, med däck järn, och ställ dem åt sidan.
2

Unbolt U-bultarna som håller bladfjädern till axeln, med en 1/2-tums Ratchet och uttaget. Använd domkraften för att lyfta upp axeln, sedan sänka ner en liten bit utanför av domkraften, för att ge dig tillräckligt med utrymme för att komma åt bulten i mitten av bladfjädern pack. Unbolt att bulten, med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
3

Dra av överbelastning våren på bladfjädern pack. Detta är den nedersta blad på förpackningen, vilket är helt platt och tjockare än de andra källorna i flocken. Detta borde vara tillräckligt, men om du vill ta bort en annan fjäder, använd spett för att öppna upp klämmorna på ändarna av bladfjädern och sedan dra bort blad tills du får en rabatt som du vill. Sätt förpackningen tillsammans igen, med hjälp av en C-klämma för att hålla ihop allt, sedan skruva fast paketet tillbaka tillsammans med en 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Installera klämmorna med C-clamp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88147.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.