Hur installerar jag en Husky Truck Toolbox?

När du går till Home Depot söker elverktyg, handverktyg och verktyg lagringsprodukter, hittar du den Husky varumärket. Detta är Home Depot: s verktyg varumärke och är känt för hög kvalitet till relativt låga priser. Husky erbjuder en lång rad av lastbilar verktygslådor, allt från sidomonterade lådor till lådor monterade direkt bakom bakrutan på lastbilen. Montering av en Husky verktygslåda är en enkel process som kräver en borrmaskin och en hylsnyckel. Hela processen bör ta mindre än 10 minuter att göra. Saker du behöver
Måttband eller linjal
Borr med 5/16-tums bit
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Placera din Husky verktygslåda så att det är centrerat i sängen av lastbilen och sitter på flaket skenor. Öppna locket på lådan för att se till att du har tillräckligt med utrymme mellan lådan och hytten på lastbilen för att helt öppna locket.
2

Markera undersidan av verktygslådan längs kanten av lastbilens sänggrind. Markera denna linje på båda sidor av verktygslådan.
3

bort verktygslådan från sängen av lastbilen.
4

Åtgärd 5/16 av en tum från linjen du ritade mot insidan av lådan. Detta kommer att vara där du borra hål för bultarna. Du vill ha tillräckligt med utrymme för 5/16-tums bulten att passa.
5

Borra ett hål genom den andra raden som du ritade. Gör detta på båda sidor av verktygslådan.
6

Placera verktygslådan tillbaka in flaket på sängens. Använd de första raderna du ritade som guider för var att placera lådan. Skjut J-bultar, som ingår i verktygslådan, upp genom de borrade hålen så att "J" krokar på undersidan av varje säng järnväg. Slip gummibrickan över toppen av bulten och fäst sedan muttern på bulten fingrarna. Dra åt muttern med hylsnyckel tills lådan är ordentligt fastsatt. Upprepa för båda sidor av verktygslådan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88702.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.