Hur sänka en Infiniti G37

Den Infiniti G37 är en prestanda bil konstruerad för hastighet och hantering. Den kommer från fabriken med en låg ställning, men vissa människor föredrar att sänka den ytterligare, vilket ger bilen en sportigare, mer aggressiv look. För att göra detta, måste du installera en uppsättning sänkningsfjädrar, vilket kommer att sänka markfrigången av fordonet. Denna process tar flera timmar att göra ordentligt. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Strut våren kompressorer
Hex- huvud nyckel set
½-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Sänkning våren kit
Visa fler instruktioner
1

Park Infiniti på en plan yta och lyft upp på en uppsättning av fyra pallbockar. Ta bort hjulen med ett däck järn. Pop huven.
2

sitta framför bakvagnen. Placera en domkraft under nedre länkarm på bakvagnen och lyft upp den så den kommer i kontakt med armen. Använd en 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel för att skruva isär axeln från hjulnavet. Sakta sänka domkraften och ta bort den bakre fjädern från suspensionen.
3

bort gummipackningen från fabriken våren och installera det för hand på de bakre sänkningsfjädrar. Sätt sänkningen fjädern i nedre styrarmen och lyft domkraften så den nedre länkarm kan fästas till navet igen med en 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Avlägsna domkraften och installera de bakre hjulen med däck järn.
4

Flytta till framvagnen. Lossa skruvarna på undersidan av staget till den nedre styrarmen. Använd en 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel för att ta bort konsolen bromsledningen från strut. Ta bort skruvarna i motorrummet som håller staget till fjäderben. Dra strut ur främre hjulupphängningen.
5

Installera strut kompressorn på strävans fjädrarna med en ½-tums Ratchet och uttag. Ta av locket från stöttan med en hex-head nyckel och skiftnyckel, och lägg den åt sidan. Dra våren ut på staget och Ta bort fjädern kompressorer med ½-tums Ratchet och uttag
6

Montera de främre sänkningsfjädrar på staget och använda fjäderspännare och ½. - tums Ratchet och uttag för att komprimera fjädern. Sätt tillbaka staget lock med en hex huvud nyckel och skiftnyckel. Sätt tillbaka staget i suspensionen med en 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel, och anslut sedan bromsledningen till fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag.
7

tillbaka framhjulen och sänk Infiniti bort av stödbenet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89455.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.