Hur man installerar Dodge RAM Splash Guards

Installera stänkskydd, även känd som stänkskydd, om du bilen hjälper till att skydda andra förare på vägen från skräp som kan lossna bilens däck. Stänkskydd kan göras från tjockt gummi, gjuten plast eller diamant plåt plåt. Stänkskydd skyddar också rocker panel av det fordon på vilket de är installerade. När stänkskydd är installerade, kommer stenar, pinnar eller någon annan väg skräp träffa stänkskydd snarare än att kastas bakåt av däcken. Saker du behöver
Ratchet
1/4 tum socket
öppen nyckel
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Clean området runt hjulhuset. All sand, skräp och fett skall avlägsnas från de områden där stänkskydd kommer att installeras.
2

Demontera skruvarna som håller hjulet väl till fender av fordonet. Använd 1/4-tums hylsa och spärrskaft för att skruva av fästelement. Bara ta bort fästena på den nedre halvan av stänkskärmen, där stänkskydd kommer att installeras. Beroende på året för Dodge Ram, kan det bli mellan en och fyra fästen.
3

Placera stänkskydd på plats med hjulet väl liner placeras över toppen av stänkskydd. Den stänkskydd ska vara i mellan metall fender och plastfodret av hjulhuset.
4

dit skruvarna plåt medföljer stänkskydd. Börja med hålet i mitten av stänkskyddet. Använd Phillips skruvmejsel för att vrida skruven på plats. Observera att vissa fendrar har en metallklämma fäst vid insidan av fendern att de fästdon som kommer att skruva in. Om klippen inte är närvarande, använd den medföljande fästanordningen nöt att dra åt varje fästelement på plats.
5

Lokalisera markkappan satsens mindre maskin bult. Installera den här bulten i det övre hålet i stänkskydd. Om fender inte kommer utrustad med fender clips, bifoga en mutter på insidan av stänkskärmen och dra åt skruven i muttern. Använd skiftnyckel för att hålla muttern på plats medan du trär bulten genom hålet.
6

Upprepa steg 1 till 5 på den andra sidan av fordonet. Det finns också en extra, valfri, steg som kan lägga till extra stöd om du vill. Detta steg kräver en borr och 1/4-tums metall borr. Lokalisera hålet i markkappan på den innersta delen av stänkskyddet. Borra ett hål i framskärmen att rada upp med hålet i stänkskyddet och bifoga en maskin bult i hålet och dra ner maskinen muttern med hylsa och spärrskaft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89287.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.