Audi A6 Ground Effekter

Audi A6 är medelstor tysk sedanmodell som slots i strax ovanför Audi A4 och konkurrerar med fordon som liknande storlek BMW 5-serie. A6 har gjorts under flera olika generationer och är uppskattad för sin lyxiga interiör, stilig design och typisk Audi kvalitet och ingenjörskonst. A6 är inte riktigt lika populär som Audi A4 när det gäller att trimma och modifiera den, men många ägare göra uppgraderingar på A6, inklusive modifiering av utsidan med marken effekter. Vad är marken effekter?

Ground effekter, även känd som nämns som ett bodykit, är delar som installeras på ett fordon så att det ser sportigare och mer aggressiv. Även marken effekter, delvis, har en prestanda fördel eftersom de förbättrar aerodynamiken hos fordonet på vilken de är installerade, är de i allmänhet görs av kosmetiska skäl. Ground effekter består vanligen av en djupare frontspoiler /stötfångare, sidokjolar, bakre Valance /stötfångare och en vinge monterad på stammen. Ground effekter i allmänhet är tillverkade av glasfiber, kolfiber eller andra lätta, flexibla material. Var hittar Ground Effekter Addera

Ground effekter och utvändiga tillbehör kan hittas för A6 från en mängd olika källor. Det finns företag som specialiserat sig på marken kit för en mängd olika märken och modeller som kommer att ha ett urval av A6 organ kit och effekter marken. Du kan även handla med företag som är specialiserade på Audi, som är där du kommer att hitta den bästa kvalitet kit. EBay är en annan potentiell källa för Audi A6 marken effekter, men vara försiktig med billiga, låg kvalitet delar.
Installation av A6 Ground Effekter
p Det är generellt rekommenderas att marken effekter installeras av en professionell body shop med erfarenhet av att installera eftermarknaden kroppsdelar. Även om de flesta av dessa komponenter finns färdiga att installera, för att få den bästa inpassningen och kvalitet, de delar vanligtvis kommer att kräva vissa egna arbete i syfte för dem att se sitt bästa. Installation av delar kan också vara med och ofta kräver att fordonet har borrade hål i den eller andra ändringar görs till det. När delarna slipas och installerade för ett test passform för att se till att de ser rätt, tas de bort och sedan målas för att matcha färgen på den befintliga karossen. Korrekt installation av marken effekter kräver en hel del erfarenhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88246.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.