Vmax Exhaust Tips

Chevrolet VortecMax, eller Vmax motor lanserades 2002 och finns i motorstorlek på 6.0L och större. VortecMax höga output motorer ofta kopplade med eftermarknaden avgassystem för att förbättra prestanda. Även om inte en prestationshöjande är anpassade avgassystem tips för att förbättra visuella intryck och ljud av fordonet. Stål & Krom

silver färgning av avgassystem tips tillgängliga för VortecMax beror på metallen som används i produktionen. Rostfritt stål och krom är de två mest allmänt tillgängliga alternativ. Rostfritt stål, då de generellt dyrare, kan pågå upp till fem gånger längre än krom. Rostfritt stål motstår korrosion, gropfrätning och oxidation bättre än krom alternativ, och kräver mindre underhåll för att bibehålla glans över tid.
Sound resonation.

Med VortecMax stora motor storlekar, avgassystem kan producera ett högre ljud än finns i de flesta av de lätta lastbilar Chevrolet. Avgassystem tips finns som modifierar ljudet av avgaserna till sviten ägarens önskemål. Tips som kantas av glasfiber eller annat ljuddämpande material kallas "resonated tips". Tips som inte avsiktligt dämpa ljud betraktas som "icke-resonans".

Slutrör formen tillgänglighet beror på tillverkaren
spetsformer. Tips är tillgängliga i oval, kvadrat, rektangel, runda, avfasade kanter, i form av Chevrolet logotyp eller i utsvängda konstruktioner. Ljudkvaliteten av spetsen är modifierad när spetsen ingången är mindre än spetsen utgång (ljudet kommer vara något förstärkt). Fackling och dubbelväggiga konstruktioner även kan påverka ljudet prestanda slutrör.
Dual Tips och Large /Truck Tips

Dubbla tips ger ett enda inlopp och dubbla uttag och finns i de flesta av de vanligaste formerna. På grund av den höga marken höjden av Chevrolet fordon på vilka VortecMax är fabriksmonterade (lastbilar och stadsjeepar), är avgassystemet oftast mer synliga. Stora /lastbil tips finns i längd storlekar på 8-inches till 24 inches (och några större) för att kompensera för den proportionella synlighet avgassystemet. Addera Weld och Clamp-On

Svetsnipplar spetsar är placerade kring eller mot motorns avgasrör och säkert svetsas fast. Clamp-on tips glida över avgasröret och spänns fast på röret. Klämmor som svetsas direkt till slutrör som tillverkaren kommer att ge mer hållbarhet och styrka och fria klämmor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88461.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.