Hur man installerar en Civic nedre bakre Strut Bar

En Honda Civic är byggd med unibody konstruktion, vilket innebär att hela bilen fungerar som en ram. I hård kurvtagning situationer, kan kroppen flexa från sida till sida. För att hjälpa stelnar upp chassit, kan du installera en lägre strut bar på bilen. Detta minimerar flex mellan de nedre länkarmarna och kroppen i bilen, och förbättrar hanteringen i processen. Saker du behöver Sida 2 träklossar, 12 inches lång
Jack
pallbockar
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Rear lower strut bar
Visa fler instruktioner
1

Sätt träblocken framför framhjulen. Lyft upp den bakre delen av bilen med domkraft, och ställa den bakre delen av bilen ner på pallbockar.
2

Unbolt en av de nedre styrarmarna vid centrumleden tidpunkt nära mitten av bilen, med hjälp av en fast nyckel och en 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra bulten ur fästet. Plocka upp den nedre strut bar och hålla upp till beståndet lägre länkarm fäste. Sätt fabriken bulten genom hålet i slutet av strut bar, fabriken montering, och den nedre länkarm och fäst ihop dem med fabriken muttern. Lämna hårdvaran löst för stunden.
3

Upprepa steg 2 på den andra nedre länkarm, så att den bakre stagstången kör bredden på bilen, och är bultad till varje lägre styra armen bult på varje sida. Dra ner all hårdvara med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Sänk bilen bort av domkraften med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88339.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.