Hur man installerar ett Reese 16K Slider

Reese tillverkar olika biltillbehör, inklusive fästen och reglage. En hake är fäst vid den bakre delen av ett dragfordon, oftast en lastbil, för att tillhandahålla en bogsering förbindelse mellan dragfordonet och en släpvagn. En modell av Reese skumt, 16K 5th wheel hitch, är utformad för att rymma ett skjutreglage. En löpare är ansluten till ett skumt att hindra den bakre delen av bogsera fordonet från att kollidera med framsidan av vagnen vid skarpa svängar. Använd en Reese reglage som är förenligt med den 16K 5th wheel hitch, såsom Kwik Slide. Installation av en Reese reglaget är en enmans-jobb och kräver bara några verktyg. Saker du behöver
Aerosol vitt litiumfett med munstycke förlängning
smörjfett
Ratchet eller Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

bort och boka de bultar och muttrar som håller huvudet stöd för skumt på plats. Ta bort huvudet stöd från skumt. Bara basen skenorna bör förbli.
2

Smörj bladfjädrar i reglaget med aerosol vitt litiumfett med ett spraymunstycke förlängning. Bladfjädrarna är insidan av det vänstra och högra skensatserna. Sätt sprutmunstycket i öppningarna på båda sidor av aggregaten och bespruta hela undersidan av varje bladfjäder. En gång installerat, fett bladfjädrarna en gång i månaden.
3

Infoga handtagsaxeln i handtaget armbågen.
4

Placera vänster och höger skensatserna så att fältet sträcker sig mot fordonets front. Den vänstra går på förarsidan och höger på passagerarsidan. Sätt den monterade handtaget genom hålet på sidan av den vänstra skensatsen och driva igenom tills det sätts in i hålet på sidan av den högra glidskenan.
5

Placera handen skensatser på toppen av rälsen hitch bas så förlängningarna på undersidan av aggregaten passar i spåren på basen skenorna. Säkra församlingarna i skenorna med den medföljande pull stiften och dra clips stift våren.
6

Skjut skumt nackstöd på toppen av aggregaten och placera den på lämplig höjd för din bil och dragkrok. Säkra det med de reserverade och muttrar, löst åt muttrarna med händerna
7

in de två som sprintar i knapphålen på sidorna av församlingarna.. Vrid handtaget tills det är i mitten av skenorna, handtaget ska peka uppåt. Sätt den medföljande indikatorn stiftet i hålet på handtaget, intill den vänstra skensatsen.
8

Dra åt muttrarna med en spärr eller hylsnyckel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89663.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.