Toyota Corolla Body Kit Installation

Toyota Corolla anses vara en kompakt bil, men det är också aktiv i sporten kompakt bilindustrin med entusiaster importera bil. Av denna anledning, flera eftermarknaden kroppen kit är tillgängliga för Corolla. För en Toyota Corolla bodykit installation, måste den ursprungliga främre och bakre stötfångare tas bort, tillsammans med sidokjolarna, om de installerades på den modellen. En person kan installera bodykit i två till tre timmar, beroende på graden av erfarenhet av att arbeta med handverktyg. Saker du behöver
Body kit Electronic Hardware
Socket Ratchet
ställa
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Open huven av Corolla och placera den främre stötfångarhöljet av kroppen kit på den främre änden av bilen. Den övre delen av satsen vilar längs framsidan av bilen mellan strålkastarna. Montera fyra 12 mm bultar längst upp i kanten för att hålla locket på plats. Använd Ratchet och en 12 mm hylsa för bultarna.
2

Flytta till sidan av bilen nära framdäcket. Nå framför däcket, bakom frontluckan, till sömmen där stötfångaren möter framskärmen. Montera två 12 mm bultar här med Ratchet och uttag. Gör detta för varje sida av bilen.
3

Få under framför den främre stötfångaren och anslut den nedre kanten av stötfångaren till plasten stänkskyddet under bilen. Det finns hål längs kanten av stötfångaren och kanten på stänkskyddet. Sätt 10 svarta plastclips i hålen så att de snäpper fast.
4

Öppna bagageluckan och placera den bakre stötfångarhöljet av bodykit på Corolla. Installera fem 12 mm bultar längs den övre delen av locket i bakkant Corolla, strax under licensen plats.
5

Flytta till bakhjulet och nå bakom den bakre luckan till sömmen där locket och bakskärm möts. Montera fyra 12 mm bultar längs denna söm.
6

Placera sidokjolarna längs sidan av Corolla, mellan däcken och under dörrarna. Sätt en 14 mm bult i varje ände av sidoväggen för att fästa den på undersidan kanten av bilen. Gör detta för varje sida. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89200.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.