Hur man installerar en dragkrok på en 99 Grand Prix

The 1999 Pontiac Grand Prix har förmågan att dra en liten släpvagn, men du kan inte göra det utan att installera en dragkrok. I 1999 års Grand Prix är en medelstor, som drivs av en tvärgående monterade V-6 motor på framhjulen. En dragkrok kan installeras med hjälp av befintliga fabriken hål i den bakre inre stötfångaren och undersidan av reservdäcket väl, på botten av stammen facket. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
Hylsnyckelsats
Ratchet Tube skiftnyckel
silikontätning
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan. Lyft upp stammen mattan för att avslöja den reservdäck och däcket verktygsbyte. Avlägsna reservhjulet och verktygen däck från brunnen i botten av stammen facket.
2

Bänd upp gummiproppama från plåten botten av reservdäcket väl inifrån stammen facket, med hjälp av en skruvmejsel. Placera pluggarna åt sidan för framtida installation, eller helt enkelt ignorera dem.
3

Gör en mental anteckning om skumt monteringsbulten platser på dragkroken så att de kan installeras i rätt hål i efterföljande steg. Ta bort fästbultarna från Hitch, med hjälp av en hylsa och spärrnyckel. Hoppa över detta steg om monteringsutrustning för din dragkrok inte redan är installerad på skumt. Under bakre delen av bilen
4

Slide och lokalisera de två fabriks-borrade hålen på insidan kanten av metallen inre bakre stötfångaren. Placera hålen i de två små förstärkningsplattor som medföljde skumt på de två fabriks-borrade hål i kanten av den inre stötfångaren.
5

Höj skumt på plats på undersidan av bilen . Rada upp monteringshålen i skumt stötfångaren hängare band med de två fabriksmonterade borrade hål i den bakre inre stötfångaren. Sätt i bultarna som togs bort från krok eller kom med dragkrok beslagmaskinvarusatsen genom hålen i banden och ned genom förstärkningsplattorna och hålen i den inre stötfångaren. Placera brickor och muttrar över de utskjutande ändarna av skruvarna och dra åt dem med fingrarna.
6

Applicera en sträng silikon fogmassa runt undersidan av monteringshålen för större skumt förstärkningsplåten. Placera plattan över hålen lämnas öppen när gummiproppama avlägsnades från den övre sidan av reservdäcket väl. Sätt i bultarna som togs bort från krok eller kom med dragkrok monteringssats genom hålen i plåten inifrån däcket väl, genom stammen golvet och genom skumt Panelmontage hål. Placera brickor och muttrar över de utskjutande ändarna av skruvarna och dra åt dem med fingrarna.
7

Dra åt alla hitch montering bultar med en socket och momentnyckel täthet anges av skumt tillverkaren. Byt ut reservhjulet och verktyg däck. Stäng bagageluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89580.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.